Oдржана скупштина Удружења здравствених радника Града С.Митровица

На недавно одржаној,42.ој  Годишњој скупштини Удружења здравствених радника Града Сремска Митровица, било је речи о раду у протеклој години, смерницама за наредне активности и плановима за организације и реализације едукација , односно радионица и предавања.

Председница овог градског удружења Зорица Благојевић, посебно је истакла дугогодишње постојање и континуиран рад , као и важну улогу у раду великог броја  здравствених радника.

„Оно што очекујемо јесте масовније укључивање  младих колега, медицинских сестара и здравствених техничара у рад удружења, јер ће им то свакако помоћи у   напредовању у струци „-истакла је председница Благојевић.

Овакви скупови су прилика да се поздраве они који су завршили свој радни век у некој од градских здравствених установа и упути захвалност за свако добро које су учинили радећи овај, по многима, најхуманији посао.

У пензију су свечано испраћени:

СOЛAРEВИЋ ВEСНA, OКEРИ ПETAР, MATИЋ СЛAВКA, ЗAРИЋ MИЛOMИРКA, MИЛOВAНЧEВИЋ ДРAГИЦA, JAНКOВИЋ РAДMИЛA, ШКAРИН JOВAНКA и ВAРAЗЛИЋ ДУШAНКA ( Дом здравља Сремска Митровица), затим: ПAВИЋ ДРAГИЦA, НEНAДOВИЋ ДOБРИЛA, РAДMAНOВИЋ ДРAГИЦA, ШКAРA ВEРИЦA, ЖУНИЋ ДРAШКO, КOВAНOВИЋ РAДOJEВИЋ СЛAВИЦA, ДEMAJ JAСMИНКA, ЛAЋAРAЦ JAСMИНA, РAГAJ СВETЛAНA , AБДУРAХMAНOВИЋ ВEСНA и БУЦОЊИЋ СТАНКО  ( Општа болница Сремска Митровица)