Осмомартовски поклони за мајке и запослене у нашем породилишту

Поводом Дана жена, малишани Предшколске установе „Пчелица“, одељење у Мартинцима са својом васпитачицом Славицом Јовановић, и овог 8.марта,  изненадили су мајке и дивне докторке и медицинске сестре, поклонима које су сами правили.

Како је прошлогодишња посета изазвала позитивне импресије, у организовање посете укључили су се и родитељи који су са  чланицама Удружења жена „Мартинчанке“ припремили слане и слатке ђаконије. Предшколци су направили креативне радове – честитке,цвеће од различитих врста материјала и срца, и поклонили их мајкама које су нам на свет донеле нове становнике, али и докторкама, медицинским сестрама и бабицама.

На овај начин, малишани су исказали поштовање дивним, вредним дамама и њиховој уваженој професији.

„Лепота даривања је у томе што осим особе која дарује, срећу осећа и особа која је дарована. Поклонима, пажњом, радошћу, деца су изазвала срећу код других људи, који ће овај, сада већ традиционални сусрет, дуго памтити“- рекла је приликом посете породилишту васпитачица Славица.

У име колега и сарадника,искрену захвалност исказале су  др Наташа Стојчевић Радуловић и др Драгана Докић, као и медицинске сестре и бабице у овој служби.