Донација компаније Healthcare d.o.o. из Руме

Данас је нашој установи допремљена вредна донација познате кинеске компаније Healthcare, која успешно послује у Руми, а реч је о 423 јастука од меморијске пене, намењених хоспитализованим пацијентима у одељењима Опште болнице Сремска Митровица

Срђан Попов, заменик генералног директора Healthcare d.o.o. из Руме  изразио је задовољство, што су као компанија у могућности да одговоре на захтеве локалних заједница у Срему, а с обзиром да се овде лечи велики број грађана, одлучили су да за потребе пацијената поклоне јастуке. Попов је напоменуо да се нада да ће и убудуће бити у могућности да помогну новим донацијама.

“ Обратили смо се компанији Healthcare d.o.o. изРуме за помоћ у виду донације јастука за нашу болницу и могу слободно да кажем да је ово једна од највреднијих тог типа коју смо икада имали. Захвални смо људима који су препознали нашу потребу и исказали високу социјалну одговорност. Јастуци ће бити распоређени на сва одељења.“- рекао је Прим.др Драган Малобабић, в.д.директора сремскомитровачке болнице и ову прилику искористио да захвали свим суграђанима, фирмама и компанијама који су својим донацијама помогли рад установе у протекле 2 године.