Данас je 195 рођендан наше болнице

У време док  епидемија корона вируса још увек траје, у фокусу су све неопходне прописане активности  у борби против COVID-19, уз помоћ и подршку Владе Републике Србије, Владе АП Војводине, Министартва здравља, Покрајинског секретаријта за здравство, Града С.Митровица, као и бројних донатора.

Данас овај дан обележавамо под заштитном опремом , боримо се за животе сваког оболелог, а сви здравствени радници предано и одговорно  обављају  своје радне задатке, у циљу што ефикаснијег и бржег лечења.И у овако тешким и измењеним условима, улажемо максимум напора да свима којима је лекарска помоћ неопходна, буду збринути и излечени.

Не одступамо од жеље да наставимо тамо где су давних година своје знање и високо котиране резултате рада поставили најбољи у овом хуманом послу.

Свим запосленим радницима и сарадницима, в.д.директора Прим.др Драган Малобабић упућује срдачне честитке, уз жеље за напретком у професији и  континуираним ангажовањем на подизању квалитета рада,  на задовољство  корисника здравствене заштите и болничких услуга.