Град Сремска Митровица поклања здравственим радницима одмор у Соко Бањи

У кабинету градоначелнице Сремске Митровице Светлане Миловановић, одржан је састанак поводом прелиминарних договора за упућивање здравствених радника на одмор, и то оних, који су константно  део Ковид тимова, за сво време трајања епидемије корона вирусом.

Одмор за запослене иницирао је, организовао и обезбедио Град Сремска Митровица, уз логистичку подршку Казнено-поправног завода Сремска Митровица, а на одмор ће отићи запослени здравстени радници из Опште болнице, Дома здравља, ЗЗЈЗ и волонтери који свакодневно помажу на пунктовима за имунизацију. Наша установа ће  омогућити запосленима одмор у Соко Бањи, хотелу Моравица (у власништву КПЗ), са обезбеђеним превозом, смештајем и исхраном, у трајању од пет дана. У плану је да се одмор реализује током маја месеца.

Данашњем договору присуствовали су поред  градоначелнице Светлане Миловановић, в.д.директора ОБСМ Прим.др Драган Малобабић, главна сестра болнице Гордана Павловић, директорица ЗЗЈЗ Прим.др Нада Петковић Зец, начелник Службе опште медицине Дома здравља др Адил Елхаг, управник КПЗ Александар Алимпић и руководилац стручног и оперативног  тима за имунизацију у С.Митровици, Мирослав Јокић.