Služba tehničkih poslova

Tehnička služba organizaciono pripada Sektoru za pravne,ekonomsko-finansijske, tehničke i druge slične poslove. Službu čine odeljenja:
Odeljenje za tehničke poslove u čijem sastavu su : Mašinski odsek sa termodinamikom, Elekro odsek i odsek za investicije
Mašinski odsek sa termodinamikom obuhvata kotlarnicu, energetsku radionicu, radionicu za medicinske gasove, bravarsku radionicu, vodoinstalatere, vozače. Odsek je zadužen za tekuće održavanje svih termoenergetskih instalacija i postrojenja, instalacije i aparata medicinskih gasova, svih vodovodnih i kanalizacionih instalacija i bravarskih konstrukcija unutar bolnice, a na nivou osposobljenosti, obučenosti, opremljenosti i ovlašćenja prema važećim propisima.
Šef Mašinskog odseka je Aleksandar Đinić, dipl.inženjer mašinstva
Elektro odsek je zadužen za održavanje i popravku kompletne elektroinstalacije, svih medicinskih aparata ( u domenu svoje osposobljenosti i opremeljenosti alatom).
Šef Elektro odseka je Oliver Hodak, dipl. inženjer elektrotehnike
Odsek za investicije – Građevinski odsek radi u okviru tehničke službe i za bolnicu obavlja sledeće radove: zidarske, keramičke, molerske..
Šef odseka za investicije je Miroslav Milivojac, dipl.arhitekta

Odeljenje ishrane bolesnika obavlja kontrolu životnih namirnica, vrši njihovu tehničku obradu prema zahtevima dijeta, kao i kontrolu i način serviranja i podele gotove skuvane hrane za to, tačno predviđeno vreme i sprovodi higijenu posuđa i prostorija.
Šef odeljenja ishrane bolesnika je Dragan Pranić

Odeljenje za održavanje higijene – vešeraj zaduženo je za poslove pranja veša, peglanje i krpljenje veša.
Šef odeljenja održavanja higijene je Vladimir Riđošić, spec.strukov.inž. tehnologije

– Odsek za sterilizaciju i bezbedno odlaganje medicinskog otpada se bavi prikupljanjem, tretmanom – sterilizacijom i bezbednim odlaganjem infektivnog medicinskog otpada na nivou Sremskog regiona.
Odgovorno lice za ovaj odsek je Olivera Stević

Odeljenje zaštite obuhvata poslove obezbeđenja i poslove telefonske centrale
Šef ovog odeljenja je Darko Žilić

Načelnik Službe tehničkih poslova je Vladimir Divljak, dipl.ekonomista

Kontakt telefon: 022/610 222, lok.183

Galerija fotografija