Радни састанак тимова за акредитацију Опште болнице С.Митровица

Јуче је у Центру за едукације Опште болнице Сремска Митровица оджан радни састанак тимова за нову акредитацију установе,на коме је било речи о организацији и неопходним припремним радњама пред најављено оцењивање Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, а које се очекује половином наредне године. Састанак су водили др Ненад Голубовић,координатор за акредитацију митровачке болнице и Прим.др Мирослав Кендришић,директор болнице.

Уз постојећу, одговарајућу документацију,сваки тим је у обавези да све измене и допуне,као и нове процедуре,приложи на увид.Највећа пажња и даље ће бити посвећена вођењу медицинске документације у свим сегментима рада и пословања, с посебним акцентом на тим управљања и тим Ургентног пријема, а чланови тимова добили су потребне инструкције о начинима и модалитетима обраде и класификације нових процедура. На састанку је сачињен план за додатне активности по питању унапређења процедура,како у сфери постизања вишег нивоа квалитета у пружању болничких услуга,тако и примени новина у области здравствене неге и увођењу сестринске здравствене документације.

akreditacija,sastanak 1 akreditacija,sastanak 2

У наредним данима Општа болница Сремска Митровица, Агенцији за акредитацију здравствених установа Србије,послаће списак запослених који су активно ангажовани у овом процесу.