Обележен Дан немедицинског сектора

Пригодном свечаношћу и у присуству представника менаџмента Опште болнице Сремска Митровица,пословних сарадника и запослених,јуче је обележен Дан Сектора за правне,економско-финансијске,техничке и друге сличне послове. Присутне је најпре поздравио Златко Кадар,помоћник директора за овај сектор и том приликом истакао да без професионалног и напредног правног,економског и техничког система у болници не би било могуће функционисање целокупног болничког система, а уз развијену логистику,какву болница данас има и савремену информациону мрежу,и даље можемо рачунати на високу позицију у пружању здравстевних услуга на нивоу Србије. Овај сектор данас има око 130 запослених и чине га три службе:за правне послове,за финансијске послове и техничке послове.

dan pravne 1  dan pravne 2

У име менаџмента митровачке болнице, Дан службе запосленима је честитао директор,Прим.др Мирослав Кендришић посебно апостофирајући важност добре организације рада у овим службама,јер од њиховог ангажовања и знања,зависи добро пословање. „Овај сектор остварује одличне резултате и ја сам веома задовољан“-рекао је др Кендришић.

dan pravne 3  dan pravne 4

Свечаност обележавања Дана Сектора за правне,економско-финасијске,техничке и друге послове,својом stand up комедијом,употпунио је глумац митровачког позоришта Срђан Алатић.