Одржана годишња скупштина митровачке подружнице СЛД-ДЛВ

У петак, 27.фебруара 2015.године, у ресторану Вила Бела ружа у Сремској Митровици, одржана је  годишња,изборна скупштина митровачке подружнице Српског лекарског друштва – Друштва лекара Војводине.

Скупштину је отворио председник подружнице др Славко Арбанас и том приликом поднео извештај о раду скупштине у протеклој години истакавши да је 2014.годину обележио задовољавајући број едукација,нарочито оних који су припремали лекари из других здравствених центара и да очекује да ће и у овој години такве активности бити настављене. Финансијски извештај саопштила је Зорица Сакач,секретар, а потом су верификовани делегати за нови сазив подружнице.За председника је поново изабран др Славко Арбанас. Цењени скуп поздравио је и Проф.др Драган Данкуц,председник ДЛВ-СЛД.

podruznica,skupstina 1 podruznica,skupstina 2

Као и сваке године, била је ово прилика да се поздраве стажери и нови лекари и специјалисти и да се пензинерима, уз пригодне поклоне, подружница захвали на преданом раду и пожели срећне пензинерске дане.

Стажери и лекари ,дошли у 2014.години: Дмитровић др Данијела, Адровић др Дамир,Стојчић др Радмила, Ћорковић др Николина, Стојановић др Јовица, Ђуричић др Сања, Ђукић др Бисенија, Субашић др Александар, Ђукић др Маја, Божовић др Зоран.

podruznica,skupstina 4 podruznica,skupstina 5

Специјалисти: Гаврић др Јована и Косановић др Милана (педијатрија), Чекеринац др Станимир и Торма др Сања(психијатрија), Рељић др Дејан (урологија), Мушкиња Ковачевић др Љиљана и Живковић др Светлана (офталмологија), Стојковић др Љиљана,Марељ др Данијела и Ружак Спасојевић др Љиљана (анестезија), Настасић др Миљана и Симовић др Јелена (радиологија), Глушац др Мирослав (гинекологија и акушерство), Кочић др Жељко (ужа специјализација-онкологија), док је звање примаријуса добила др Драгана Докић.

podruznica,skupstina 6 podruznica,skupstina, 8

Пензионери: Латковић др Милан, Релић Лапчевић др Вера, Киш др Весна, Радојчић др Цвеће,Живковић др Стеван, Басарић др Владимир, Костић др Лазар, Опојевлић др Лазар, Рељић др Светко, Лаћарац др Бошко и Обренчевић др Биљана.

podruznica,skupstina 7 podruznica,skupstina 8