Донација породилишту

Породилиште митровачке болнице,данас су посетили Михајло Стевић,директор дискотеке Nоx и менаџерке Дајана Јовановић и Мирјана Калаба, и том приликом шефу породилишта др Славку Арбанасу, предали 33 антиалергијска јастука за болничке кревете.

„Ова помоћ нам је веома драга и драгоцена,јер пацијенткиње и будуће мајке добијају бољи и удобнији комфор, а њена вредност огледа се и у значајном обнављању болничког постељног фонда. Дајана и Мирјана су и наше волонтерке,њима и директору Nоx-а,захваљујем на указаној помоћи“-рекао је др Славко Арбанас.

Nox,donacija 1 Nox,donacija 2

„Дискотека Nоx већ више од десет година учествује у разноликим донацијама митровачкој болници ( помоћ после пожара на крову Хируршког блока,пумпе за епидуралне анестезије,итд), а на овај корак одлучили смо се након Дајанине и Мирјанине иницијативе,јер на тај начин желимо да помогнемо кад год и колико год можемо. Свако треба да покаже,не само друштвену одговорност,већ и хуманост, а дискотека Ноx је на такве подухвате увек спремна.“ -истакао је приликом данашње посете митровачком породилишту, Михајло Стевић,директор  ове популарне градске дискотеке.