Донација из Немачке

Вредну помоћ митровачкој болници донирали су Драган Милошевић из Сана Клинике,надомак Минхена и његов брат Горан Ждерић,који већ 10-так година уназад, организују и транспортују помоћ у медицинском материјалу и опреми. Овога пута, пристигла је пошиљка у виду комплета болничке постељине и веша и навлака за ћебад, која ће бити прослеђена на сва одељења болнице, као и медицинског материјала ( тубуси,средства за дезинфекцију руку,рукавице,једнократне компресе за превијање и друго) намењен Сектору за хируршке гране медицине.

На донацији и дугогодишњој сарадњи,испред Опште болнице Сремска Митровица, захвалио је директор Прим.др Мирослав Кендришић, и том приликом посебно истакао истрајност и доследност у реализацији различитих облика помоћи.

donacija Miloševic, 1 donacija Miloševic 2

“ Као и многе предходне,и ова помоћ је значајна и драгоцена и свакако ће допринети обнављању постељног фонда болнице и неопходних свакодневних средстава за рад. Самим тим,пацијенти добијају квалитетнију болничку услугу.Наши суграђани, Драган Милошевић и Горан Ждерић, и овим гестом показују друштвену одговорност и хуманост,која је код њих посебно присутна и  изражена.“-рекао је др Кендришић.