Obeležen Dan Sektora za pravne,ekonomsko-finansijske,tehničke i druge slične poslove

U petak, 11.aprila 2014.godine, u Edukativnom centru Opšte bolnice Sremska Mitrovica, upriličena je prigodna svečanost povodom obeležavanja Dana Sektora za pravne,ekonomsko-finansijske,tehničke i druge slične poslove. Ovaj nemedicinski sektor  predstavlja veoma važnu kariku u uspešnom funkcionisanju celokupnog sistema rada i poslovanja mitrovačke bolnice i neraskidivi je deo svih vitalnih parametara za nesmetano odvijanje kompleksnog procesa rada u cilju što kvalitenijeg pružanja bolničkih usluga. Danas ovaj sektora ima 133 zaposlenih, a čine ga:Služba za pravne poslove i  Služba za finansijske poslove (45 zaposlenih) i Služba za tehničke poslove(88 zaposlenih).

„Zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa menadžmentom bolnice i stručnoj angažovanosti svih zaposlenih u sektoru, mi danas uspešno poslujemo i razvijamo sve službe,shodno mogućnostima i izazovima savremenih trendova. Imamo odličan  kadar i  savremenu informacionu mrežu,te su nam najvažnije informacije dostupne u svakom trenutku.Povezanost za svim bolničkim službama, RFZO-om,kao i lokalnim, pokrajinskim i republičkim resornim činiocima omogućavaju da pravavremeno odgovorimo na sva važna pitanja,otklonimo nedostatke i rešimo goruće probleme“ -rekao je u pozdravnom govoru Zlatko Kadar,pomoćnik direktora Sektora za pravne,ekonomsko-finansijske,tehničke i druge poslove i dodao da je zadovoljstvo biti na čelu jednog ovakvog sektora.

dan pravne, 1 dan pravne, 2

Dan Sektora zaposlenima je čestitao i direktor mitrovačke bolnice Prim.dr Miroslav Kendrišić, naglasivši značaj uspešnog rada ovog nemedicinskog dela bolničkog sistema,čijim smo uspešnim rezultatima postali vlasnici prestižnog društvenog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za 2011.godinu.

Ispred Sindikata medicinskih sestara i tehničara Srbije,presednik bolničkog ogranka, Jovica Cvetanović ,pomoćniku direktora Sektora, uručio je zahvalnicu za uspešnu saradnju.

dan pravne, 3 dan pravne, 4

Obeležavanju datuma koji je uzet za Dan Sektora, prisustvovali su članovi menadžmenta bolnice,načelnici,šefovi i zaposleni u svim službama i odeljenjima sektora,kao i gosti koji su pomogli organizaciju ove svečanosti. Stand up komedijom,prisustne je zabavio poznati mitrovački komičar i aforističar Srđan Dinčić.