Одржана редовна годишња скупштина УЗРСМ

Пригодним програмом, синоћ је одржана редовна годишња скупштина Удружења здравствених радника града Сремска Митровица, које датира још од 1981. године. У светлу немилих догађаја који су потресли нашу земљу и у којима смо изгубили младост и невине људе, скупштина је започела минутом ћутања. Том приликом. последњи поздрав и почаст указали смо и недавно преминулој чланици УЗРСМ, стоматолошкој сестри Ружици Рунтић, која је уједно била и члан Извршног одбора удружења.

Присутнима се најпре обратила председница Удружења здравствених радника града Сремска Митровица Зорица Благојевић, а потом, заједно са главном сестром Опште болнице Горданом Павловић, уручила поклоне и цвеће  онима, који су током протекле године завршили свој радни век у здравственим установама града и отишли у пензију.

Из Дома здравља, то су: Зденка Михајловић, Вукица Томашевић, Живан Цвејић, Марија Мишчевић, Нада Ђорђевић, Миљка Богосавац, Деса Кашић, Љубица Чавић и Вера Џалета.

Из Опште болнице: Гордана Милинковић, Ружица Вученовић, Јасмина Станкић, Милкица Алексић, Љиљана Јовановић, Олга Филиповић, Недељка Стојаковић, Милена Јовановић, Вера Сувић, Радмила Драгичевић и Весна Јовановић

Галерија: