Нова донација компаније Health Care Europe

Данас је у кругу митровачке Опште болнице уручена још једна донација познатог произвођача меморијске пене, душека, јастука и опреме за спавање, кинеске компаније Health care Europe са седиштем у Руми. Овога пута реч о 14 000 заштитних маски и 300 одела.

Заменик директора ове компаније Срђан Попов нагласио је приликом посете да се у континуитету прате потребе домова здравља и болнице, с обзиром да се сви запослени лече или користе услуге здравствених установа у Инђији, Руми и Сремској Митровици, и као одговорна компанија одговарају на потребе тих установа. Попов је још рекао да ће овакав вид помоћи бити настављен и током наредне године, у зависности од потреба установа.

На донацији је, испред митровачке Опште болнице, захвалио в.д.директора Прим.др Драган Малобабић, рекавши да је ово друга вредна помоћ компаније из Руме ( прва је била у виду 430 јастука), а да ова, нова која садржи маске са високим степеном заштите, свакако омогућава сигурност за запослене, јер је корона вирус и даље присутан, иако у много мањем обиму. Директор болнице захвалио је и на високом степену друштвене одговорности коју Health care  показује у средини у којој раде и послују и изразио наду да ће успешна сарадња бити настављена и у наредном периоду.