Средствима донатора биће уређено митровачко породилиште

Општу болницу Сремска Митровица јуче је посетио Ненад Милашиновић, председник Ротари клуба Сремска Митровица и званично уручио донацију – финансијска средства  за уређење породилишта. Хуманитарна средства у износу од 250 000 динара, прикупљена су на донаторској вечери, која је надавно организована у хотелу „Срем“ у Сремској  Митровици, а којој се одазвао велики број хуманих људи, пријатеља клуба и ротаријанаца.

У изјави за медије, Ненад Милашиновић је рекао да је ово још једна у низу акција на коју је Ротари клуб веома поносан, јер је реч о средствима која су усмерена на помоћ породилишту,а  да ће мисија хуманости бити настављена и убудуће.

Директор митровачке болнице др Живко Врцељ, захвалио је на гесту ротирајинаца и нагласио да ће ова значајна средства бити усмерена на кречење породилишта укупне површине близу  4000 квадратних метара простора. Др Врцељ је, у присуству начелника Службе гинекологије и акушерства др Славка Арбанаса и шефа одељења акушерства др Оливере Миладиновић уручио захвалницу Ротари клубу и изразио уверење да ће оваквих акција бити још, на обострано задовољство.

 

Донаторско вече организовано је 29.октобра под слоганом „Искажимо љубав према првим тренуцима беба, на радост њихових мајки“