Кошаркашки ветерани донацијама помажу нашој установи

У Општој болници Сремска Митровица данас је уручена хуманитарна помоћ коју су обезбедили ветерански кошаркашки клуб  „Гене“ из Минхена и Драган Милошевић, наш суграђанин који живи и ради у Немачкој и у протеклих 15-так година допрема вредне донације  митровачкој болници.

Овога пута реч је болничким јорганима, јастуцима, ћебадима, потрошном медицинском материјалу, маскама за кисеоник, два монитора и помагалима за ортопедске пацијенте, вредности око 4.000 евра.

“Захваљујем се на хуманитарној помоћи јер је она нашој установи увек добродошла. Ово није први пут да  Драган Милошевић са својим сарадницима доноси помоћ и тиме показује хуманост и  према људима и према граду из којег потиче“ –  речи су  директора  Опште Болнице Сремска Митровица др Живка Врцеља.

Драган Пејаковић, кошаркашки ветеран, велику захвалност на подршци и помоћи у организацији хуманитарно-спортских догађаја и реализацији допремања донација, упућују Граду Сремска Митровица , посебно начелнику управе за здравство Војиславу Мирнићу и његовим сарадницима, јер имају слуха за овакве активности.